JPvanR PHOTOGRAPHY and More

Fotografie
Fotobewerking
Ontwerp

Nieuws
 1. Website
  8/08/'15
  Website
  De laatste weken niet echt veel gebeurd en dus heb ik de tijd genomen om aan deze website te werken.
  READ MORE
 2. Kastelen
  6/08/'15
  Kastelen
  Ben al een tijd op zoek naar een kasteel of kasteelachtige ruimte voor een fotosessie. En naar modellen, natuurlijk.
  READ MORE
 3. Studio sessie met Kelly
  10/07/'15
  Studio sessie met Kelly
  Kort geleden nog een fotosessie gehad met Kelly. Toch weer enkele mooie beelden kunnen maken die je binnenkort elders op deze site kan bekijken.
  READ MORE
 4. Geslaagd
  31/06/'15
  Geslaagd
  Tweede jaar aan de academie voor schone kunsten, fotografie, met vrucht beëindigd. Het was een vruchtbaar zij het lastig jaar met de nodige ups en downs. Op naar jaar drie en, jawel, een verplichte cursus kunstgeschiedenis.
  READ MORE
 5. FF tussendoor
  8/08/'15
  FF tussendoor
  Alweer niet wereldschokkend, maar de foto die je ziet bovenaan elke pagina van de site is een montage. Kelly heeft nooit met haar voeten tussen de boeken op de dijk van Knokke gezeten. Al was het waarschijnlijk wel een grappige ervaring geweest om dat beeld van haar op locatie te maken. Ik had de gezichten van de voorbijgangers wel eens willen zien.
  READ MORE
 6. Verf
  10/08/'15
  Verf
  Ik zit eigenlijk te popelen om weer eens aan het schilderijen te kunnen gaan. Er staat nog een schilderij te wachten op mijn penselen.
  READ MORE
 7. Website 2
  8/08/'15
  Website 2
  Ik ben geen webdesigner dus probeer ik uit te vogelen hoe ik mijn fotogallerijen het beste kan organiseren. Een blog misschien? Wees dus niet verbaasd als er de eerste weken allerlei vreemde veranderingen plaatsvinden. En bedankt voor je geduld.
  READ MORE
 8. Website 3
  8/08/'15
  Website 3
  Ondertussen zijn er al een tweetal fotogallerijen on line. En het moment suprème: de hele zwik publiceren ofte online zetten ende voor de leeuwen gooien. Ik dank u voor uw aandacht. P.S. Ik weet niet of het contactformulier al werkt.
  READ MORE
 9. Website 4
  8/08/'15
  Website 4
  Allee. Weer wat kleinere probleempjes opgelost: het contactformulier werkt ondertussen en ik heb nog een paar interne links toegevoegd én er is nog een gallerij bijgekomen. Nu nog een blog, zeker?
  READ MORE
 10. Website 5
  10/08/'15
  Website 5
  De structuur van de site wat aangepast in de hoop de zaak in de toekomst overzichtelijk te kunnen houden. Vooral voor de portfolio was dat belangrijk. Elk fotoalbum heeft nu een eigen pagina. Voor het overige wat kleine liflafjes hier en daar.
  READ MORE
 11. Hard gewerkt
  23/08/2015
  Hard gewerkt
  Ondertussen mijn portfolio uitgebreid. En volop aan het scouten voor modellen en locaties. Het leven van een fotograaf.
  READ MORE